Padel – Clinics en lessen – info en aanvraag

Clinics en lessen

Welkom bij Padel Park Startbaan, dé place-to-be om je padelspel naar een hoger niveau te tillen! Vanaf 1 april 2024 verzorgt The Majors Tennis & Padel Academy de lessen. Of je nu nieuw bent in het spel of al wat ervaring hebt, onze ervaren padeltrainers staan klaar om je te begeleiden.

Bij The Majors draait alles om plezier en persoonlijke aandacht. Onze lessen zijn uitdagend, maar vooral leuk, en geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Of je nu solo wilt trainen, met een maatje wilt spelen of in een groepje wilt oefenen, wij bieden flexibele opties die bij jou passen.

 

Ongeacht je leeftijd of niveau, ons doel is om jouw padelervaring te verrijken en je te helpen je doelen te bereiken. En voor de jongere spelers hebben we speciale jeugdlessen, zodat ook zij kunnen genieten van het padelspel!

Wil je je slagen verbeteren of specifieke technieken onder de knie krijgen? Schrijf je dan nu in voor een serie van 5 of 10 lessen in het voorjaar van 2024.

Naast de lessen bieden we ook padelclinics aan, perfect als teambuildingactiviteit voor bedrijven of voor groepen vrienden! Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Kijk op de website van The Majors Tennis & Padel Academy, hier vind je alle informatie over voorwaarden en prijzen. Neem gerust contact met hen op via info@themajorstennisacademy.nl. Zij helpen je graag verder!