Padel – Clinics en lessen – info en aanvraag

Clinics

Ter introductie voor degenen die nog nooit padel hebben gespeeld, biedt Park Startbaan introductie-clinics aan. In een uur leer je het spel en maak je kennis met enkele spelvormen. Ook de spelregels komen aan bod.

Clinics worden gegeven door een ervaren padeller, Nicky Roeg, op dinsdag en donderdag van 10-12 uur en 18-20 uur; op zaterdag van 14-17 uur.

Aanmelding voor clinics bij  Nicky Roeg zelf op padel@parkstartbaan.nl. De aanmelding is pas compleet na betaling van de clinic via de webshop op onze boekingspagina’s. Je kan per persoon aanmelden en ook per groep van 4 personen.

De kosten bedragen 20 euro per persoon per clinic-uur, dat is de all-in prijs (baanhuur, ballen en huur racket). Opgave met een groep van 4 personen via het formulier en de webshop is ook mogelijk. Opgave uiterlijk 48 uur voor de clinicdag! Je ontvangt een dag voor de clinic een bevestiging van deelname.

Lessen

Waarschijnlijk ben je na een clinic ook al een beetje verslaafd geraakt aan padel. Ga dan lekker veel spelen dan zul je zien dat je elke keer weer nieuwe dingen ontdekt in het spel.
Je kan natuurlijk ook les nemen van onze entertrainer, Nicky Roeg, te bereiken via padel@parkstartbaan.nl.
De prijs voor een les is € 35 per uur exclusief baanhuur. Deze prijs is voor privéles als ook voor een maximaal van 4 spelers.