Padel – Clinics en lessen – info en aanvraag

Clinics

Introductie clinics

Wil je kennismaken met padel en leren hoe je dit geweldige spel speelt? Dan zijn onze introductie-clinics perfect voor jou! In slechts één uur tijd leer je de basis van het spel, maak je kennis met verschillende speelvormen en krijg je uitleg over de spelregels. Onze ervaren padelleraar zal je begeleiden tijdens deze introductie-clinics en je helpen om snel de fijne kneepjes van het spel onder de knie te krijgen.

Om deel te nemen aan de clinics kun je je rechtstreeks aanmelden via padel@parkstartbaan.nl. Houd er rekening mee dat de aanmelding pas compleet is bij voldoende deelname (minimaal 4 personen) en na betaling via onze handige webshop op de boekingspagina’s. Je kunt individueel aanmelden of als groep van 4 personen.

De kosten bedragen slechts 13,25 euro per persoon per clinic-uur, inclusief begeleiding, ballen, huur van een racket, maar exclusief de baanhuur die is afhankelijk van het tijdstip van de clinic en de dan geldende baanhuurprijs. Als je liever met een groep van 4 personen wilt deelnemen, kun je ook gebruikmaken van onze webshop.

Lessen

Welkom bij Padel Park Startbaan, dé plek om je padelvaardigheden te verbeteren! Of je nu een beginnende speler bent of al ervaring hebt, onze ervaren padeltrainers staan klaar om je te begeleiden naar nieuwe hoogten in het padelspel.

Bij Padel Park Startbaan geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht en plezier. Onze lessen zijn uitdagend, leuk en geschikt voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Of je nu individueel wilt trainen, met een partner wilt spelen of liever in een groep traint, wij bieden flexibele lesmogelijkheden die aansluiten bij jouw behoeften.

Onze gepassioneerde trainers zorgen voor een gevarieerd trainingsprogramma, waarin techniek, tactiek en spelplezier samenkomen. Ze zullen je helpen om je vaardigheden te ontwikkelen, je spelstrategie te verfijnen en zelfvertrouwen op te bouwen op de baan. Ongeacht je niveau, we streven ernaar om jouw padelervaring te verrijken en je te helpen je doelen te bereiken.

Wil je je padelslagen verbeteren of meer aandacht voor specifieke slagen? Schrijf je dan nu in voor een serie lessen in het voorjaar van 2024.

De lessen zijn van uitstekende kwaliteit, van een hoge intensiteit. Je krijgt waar voor je geld.

Pakket van 10 lessen

Het is een 10-wekelijks pakket waarin alle slagen geleerd worden, maar waar ook aandacht kan zijn voor specifieke slagen die men wil verbeteren. Er valt in padel ontzettend veel te leren. Denk maar aan de verschillende soorten typische padelslagen zoals de bandeja, chiquita, vibora, bajada. Padel goed spelen is lastig, maar door veel te trainen zal het steeds beter gaan en wordt het spelen steeds leuker.

INFORMATIE LESSEN:

  • Een lessenreeks van 1 tot 4 personen
  • 10 lessen
  • Inclusief ballen
  • Lesduur: 60 minuten
  • Kosten € 82 (ongeacht 1, 2, 3 of 4 personen dat wil zeggen dat bij meer personen de kosten worden gedeeld) per les, inclusief baanhuur
  • Wil je meedoen aan groepslessen, maar je hebt nog geen vaste groep? Geen probleem, we zullen je inroosteren met één van de bestaande groepen.

Schrijf je snel in want de gewilde tijdslots zijn snel weg. Aanmelden per mail op padel@parkstartbaan.nl