Winterseizoen – Buitenbaan huren

Wintertennis buiten

De buitenbanen 1 t/m 4 blijven vanaf 1 november beschikbaar. Vanaf 23 november 2020 zijn de buitenbanen gesloten wegens werkzaamheden.

Ook bij (matige tot strenge) vorst worden de banen definitief onbespeelbaar. In dat geval zullen we dit ook op de website kenbaar maken.

De banen zijn te boeken via deze site. Het afschrijfsysteem voor leden van LTC Startbaan is vanaf 1 november uitgeschakeld.

Voor leden van LTC Startbaan zijn de banen te reserveren en te boeken voor nul euro.  Leden die nog niet in het systeem geregistreerd staan, dienen zich eerst te registreren. Na de registratie dienen leden een mail te sturen naar penningmeester@parkstartbaan.nl met het verzoek om als LTC-lid voor korting in aanmerking te komen. Dit is nodig om de ledenlijst van LTC Startbaan te kunnen checken. Binnen 24 uur zal het recht op korting met een mail worden bevestigd.

Voor niet-leden zijn de banen te boeken voor 10 euro per uur. De banen zijn open op de gebruikelijke openingstijden: ma-vrijdag van 8-23 uur, zaterdag van 8-21 uur en zondag van 9-22 uur. Reserveringen zijn mogelijk tot 1 maand tevoren!

Huren, reserveren en beschikbaarheid van buitenbanen per uur in het winterseizoen

Voor zowel leden als niet-leden zijn de banen online te reserveren en te boeken via www.tenniscentrumstartbaan.baanhuur.nl.
Het afschrijfsysteem dat voor leden in de zomer wordt gebruikt, is in de winter buiten werking.

Direct een tennisbaan huren
Beschikbare buitenbanen
Bel Horeca Park Startbaan

Korting op huur van buitenbanen per uur in het winterseizoen

Voor leden van LTC Startbaan zijn de buitenbanen kosteloos beschikbaar, voor niet-leden zijn de kosten 10 euro per uur.

Tarief Winterseizoen Buitenbanen

Buitenbanen 1-4
maandag t/m vrijdag
Tijd Prijs
1 uur
niet leden
Prijs
1 uur
leden LTC
09.00 – 23.00 € 10,00 Gratis
Buitenbanen 1-4
zaterdag en zondag
Tijd Prijs
1 uur
niet leden
Prijs
1 uur
leden LTC
09.00 – 21.00 € 10,00 Gratis