Nieuws2020-05-08T09:32:58+00:00

Nieuws

Facelift van ons Park gaat door!

De aankondiging van Park Startbaan als nieuwe naam voor ons Park is met veel enthousiasme ontvangen. De nieuwsbrief hierover heeft een recordaantal lezers opgeleverd, zo vertelde Google ons. En na de publicatie in AmstelveenZ is de website lange tijd zeer drukbezocht. Het “Park-Startbaan-groen” vinden we in vele items terug: de groene bankjes langs de banen, de nummerbordjes van de banen, de nieuwe vlag en het welkomstbord, de nieuwe stoeltjes op het terras etc.

30 mei 2020|Categorieën: Park Startbaan, Tennis, Biljart, Horeca|

Startbaan Sportstages

Straks begint de grote vakantie weer, waarbij uw kind 6 tot 8 weken vakantie heeft. Leuk voor de kinderen. Soms lastig voor ouders om de opvang rond te krijgen. De Startbaan Sportstages bieden uitkomst! Tennisvereniging LTC Startbaan verzorgt speciale Sportstages, waarbij tennis gecombineerd wordt met andere sporten; hockey, atletiek, korfbal, softbal, tafeltennis, golf en de Beweegbox van Amstelveen Sport.

30 mei 2020|Categorieën: Park Startbaan, Tennis, Horeca|

Coronacrisis en Park Startbaan (update 23 mei 2020)

Het bericht zong al rond en op de site van LTC Startbaan was het nieuws al te vinden: na de eerste versoepeling voor de tennisliefhebbers in de vorm van de goedkeuring om singles te mogen spelen, is het KNLTB-protocol op 20 mei verruimd. Er mag nu ook weer gedubbeld worden. Ook op baan 7, de baan waar dit jaar voor het eerst per uur kan worden gehuurd! Voor het Biljartcentrum Startbaan is de openstelling per 1 juni nog onzeker.

23 mei 2020|Categorieën: Park Startbaan, Tennis, Biljart, Horeca|

UPDATE 10 april 2020 Sportcafé Startbaan

Sinds het besluit van de overheid om alle horeca en sportparken te sluiten is ook ons mooie Park en Sportcafé Startbaan gesloten. Dit raakt vele (horeca) ondernemers en hierom is www.helpdehoreca.nl in het leven geroepen door o.a. mijn leveranciers Heineken, Sligro en vele andere partners. Door het kopen van een cadeaubon van een horecagelegenheid waar u geregeld komt helpt u de horecaondernemers deze crisis te doorstaan en kunt u uw cadeaubon bij opening verzilveren voor 1 van onze dranken of heerlijke gerechten.

10 april 2020|Categorieën: Park Startbaan, Tennis, Biljart, Horeca|