Nieuws2020-05-08T09:32:58+00:00

Nieuws

Het hekje van baan 9

Met de uitvoering van het zwartgemoffelde hekwerk is iedereen blij. Maar het toegangshekje naar baan 9 kreeg uiteraard veel kritiek. Dat draaide de verkeerde kant op. Maar, iedereen weer blij, het is al hersteld! De oplevering van het buitenbaanproject is nog in volle gang. En, opleveren gaat over details. Aan de hand van foto's vertellen we hier meer over. Daarmee geven we ook antwoord op de vele vragen en reacties die we hebben gekregen. Dank daarvoor! Met de meeste vragen zijn we al aan de slag gegaan of gaan we binnenkort aan de slag.

4 mei 2021|Categorieën: Park Startbaan 2023, Park Startbaan, Tennis|

Het verhaal van de buitenbanen

Het vernieuwingsproject van de buitenbanen van de afgelopen winter is vrijwel voltooid. Voor het eerst in de 50 jaar dat het park bestaat zijn het nu onze banen. Voor de geïnteresseerden gaan we in dit bericht iets dieper in op de details van dit project. Tijd om terug te blikken aan de hand van 5 vragen.

2e Impressie verbouwing Park Startbaan – Maart 2021

In deze tweede film geeft onze architect Eric Snoeck een “vakkundige" toelichting op de verbouwing van ons Park Startbaan - renovatie buitenbanen, verplaatsen oefenbaan, aanleg twee padelbanen en het compleet vernieuwen van de kleedkamers met de nieuwe doorgang naar het biljartcentrum. Het schiet al aardig op en het wordt steeds mooier!.

9 maart 2021|Categorieën: Park Startbaan 2023, Park Startbaan, Tennis, Padel, Biljart, Horeca|

Verlenging lockdown, avondklok en openstelling buitenbanen

De gevolgen van de corona-lockdown voor onze sport blijven groot, met een nieuwe verlenging tot 30 maart. We moeten nog “even doorbijten”... Het biljartcentrum, de indoortennisbanen en het sportcafé blijven derhalve gesloten, evenals de kleedkamers en de douches. Ook het terras mag (nog) niet worden gebruikt. Onze biljarters moeten dus ook "nog even" geduld hebben. Maar voor tennis op de buitenbanen komt er uitzicht op verbetering.

9 maart 2021|Categorieën: Park Startbaan, Tennis, Biljart, Geen onderdeel van een categorie|

Onderhoud buitenbanen en planning openstelling banen

De strenge vorstperiode heeft de werkzaamheden met twee weken vertraagd, maar gelukkig was er in de planning rekening gehouden met een uitloop door het weer! Nadat het grootste deel van de nieuwe hekwerken was aangebracht,

Restitutie vooruitbetaalde huur winterbanen

De huidige lockdown houdt in dat de binnenbanen in ieder geval tot 15 maart 2021 gesloten zijn. Maar het is zeer de vraag of de binnenbanen nog opengaan voor 1 april. Dat is af te wachten. Op 8 maart zullen we in de volgende persconferentie van het kabinet daar meer over horen. Maar voor de afwikkeling van de restitutie van de betaalde huur voor de binnenbanen hoeven we daar niet op te wachten.

25 februari 2021|Categorieën: Park Startbaan, Tennis, Geen onderdeel van een categorie|

Impressie verbouwing Park Startbaan –  jan 2021

Deze video geeft een mooie impressie van de verbouwing van het Park Startbaan - renovatie buitenbanen, verplaatsen oefenbaan, aanleg 2 padelbanen en de renovatie van de kleedkamers met de nieuwe doorgang naar het biljartcentrum.

3 februari 2021|Categorieën: Park Startbaan 2023, Park Startbaan, Tennis, Padel, Biljart, Horeca|

Park Startbaan blijft gesloten

De hele maand februari blijft Park Startbaan nog gesloten, als gevolg van de coronamaatrdegelen. En ook daarna is openstelling onzeker. Deze conclusies kunnen worden getrokken uit de informatie die via de persconferentie van het Kabinet tot ons is gekomen. Het blijft zuur. Niet tennissen, niet biljarten!

3 februari 2021|Categorieën: Park Startbaan, Tennis, Biljart|

Nog een kleine biljartverbouwing

Zoals aangekondigd op de bijeenkomst met de voorzitters van de biljartverenigingen zal de toegang naar het biljart veranderen. De verbouwing van de kleedkamers maakt ook een nieuwe verbinding naar het biljartcentrum. Voor de horeca betekent dat een kortere weg naar het biljart.

3 februari 2021|Categorieën: Park Startbaan 2023, Park Startbaan, Biljart|

Tweede lockdown en restitutie huurbetalingen (update 13-01-2021)

En alweer liggen de biljarttafels en de tennisbanen leeg en is het leeg in het clubhuis. De tweede lockdown kwam al even onverwacht als de eerste. En alweer gebruiken we deze periode om de geplande bouwtrajecten zo snel mogelijk door te zetten zodat we bij de heropening van het park de grootste overlast hebben gehad. Lees hierover meer bij het onderwerp bouwtrajecten.

12 januari 2021|Categorieën: Park Startbaan, Tennis, Biljart|

Tussenstand bouwprojecten op 12 januari 2021

Vernieuwing buitenbanen Na ons laatste bericht medio december hebben de stratenmakers uit Hazerswoude rondom de feestdagen doorgewerkt en de tegelpaden aangepakt.   Op 12 januari is een start gemaakt met de plaatsing van nieuwe hekwerken.

12 januari 2021|Categorieën: Park Startbaan 2023, Park Startbaan, Tennis, Padel|
Ga naar de bovenkant