Tenniscentrum Startbaan2024-01-11T16:46:53+01:00

Tennis op Park Startbaan

Park Startbaan, ons eigen park, biedt met 12 verlichte buitenbanen en 5 binnenbanen optimaal tennisplezier. Je kunt op Park Startbaan tennissen door een baan te huren of door lid te worden van tennisvereniging LTC Startbaan.

De binnenbanen worden per uur verhuurd, het hele jaar rond. Hiervoor kun je een langlopend contract bijvoorbeeld per seizoen afsluiten voor het spelen op een vast uur. Maar ook is het los huren van een baan per uur mogelijk.

Zoek je gezellig recreatief tennis, met je tennisvrienden of -vriendinnen, of bijvoorbeeld op de vele open tennistoss-activiteiten, of wil je tennisles? Is competitie spelen of deelnemen aan uitdagende toernooien meer iets voor jou? Dan ben je bij tennisvereniging LTC Startbaan op het goede adres! De vereniging biedt op ons park alle faciliteiten voor optimaal tennisplezier. Informatie over lid worden bij LTC Startbaan vind je hier.

Veel gestelde vragen over tennis

Park Startbaan beschikt over 12 buitenbanen en 5 hardcourt binnenbanen. Voor het spelen op de buitenbanen is gedurende het zomerseizoen (1 april tot 1 november) lidmaatschap vereist bij tennisvereniging LTC Startbaan. Tijdens de wintermaanden, van 1 november tot 1 april zijn er bij geschikte weersomstandigheden altijd enkele buitenbanen open voor bespeling zonder lidmaatschap. De binnenbanen zijn in de zomer en winter voor iedereen toegankelijk zonder lidmaatschap.

LTC Startbaan heeft een eigen website waarop alle informatie over de vereniging en het lidmaatschap te vinden is.
Bij het Sportcafé kan je rackets huren. Ballen zijn bij het Sportcafé te koop.

Alle lessen en trainingen op Park Startbaan voor jong en oud, samengebracht in een tennisschool: The Majors Tennis Academy

Xander Spong en Rachel Gans, initiatiefnemers en eigenaar zeggen het volgende op hun website: Wij streven ernaar een vooraanstaande Tennis Academy te zijn waar kwaliteit en plezier hand in hand gaan. Ons doel is om spelers te inspireren hun passie voor tennis te ontdekken, zich persoonlijk te ontwikkelen en blijvend plezier te beleven aan een betrokkenheid bij deze prachtige sport.

Lessen en trainingen worden door het trainersteam van The Majors Tennis Academy verzorgd. Voor lessen op de buitenbanen in het zomerseizoen (1 april tot 1 november) is lidmaatschap van de vereniging LTC Startbaan vereist. Meer informatie vind je hier.

Daarnaast zijn de clubtennnisschooltrainers en andere trainers op de binnenbanen zowel in de zomer als in de winter actief.

Het beste is dat te doen via het reserveringssysteem van Park Startbaan. Hierop kun je gemakkelijk zien wanneer er een tennisbaan vrij is. Nadat je je de eerste keer hebt geregistreerd kan je online reserveren, boeken en betalen. Telefonisch reserveren kan ook via het Sportcafé via 020-6455666.

Dat hangt ervan af of je eenmalig een tennisbaan huurt of voor langere tijd. Alle tarieven staan hier op de website. Leden van LTC Startbaan krijgen korting op de losse huur van tennisbanen zowel in de zomer als in de winter.

Ga naar de bovenkant