Biljartcentrum Startbaan2024-03-07T11:32:47+01:00

Biljartcentrum Park Startbaan

Park Startbaan, ons eigen park, biedt voor de biljartliefhebber een uniek en professioneel biljartcentrum. Zeven caramboletafels, twee matchtafels en een snookertafel staan tot je beschikking.

Het Biljartcentrum is voorzien van een modern ventilatiesysteem, uitgerust met topkoeling. Op warme dagen is de biljartruimte ook aangenaam om te spelen!

De tafels worden per uur verhuurd op alle dagen van de week. Naast de losse verhuur, kun je ook een aantrekkelijk kwartaalcontract afsluiten voor het spelen op een vast uur.

Reserveren en boeken is heel gemakkelijk met ons online boekingssysteem, maar telefonisch boeken kan ook, op 020 645 56 66. 
Wil je informatie over een contract per kwartaal neem dan contact op met de administratie van Park Startbaan op 075 617 54 43 of stuur een e-mail naar: administratie@parkstartbaan.nl

In het biljartcentrum zijn 9 verenigingen actief, ieder met zijn eigen karakter en mogelijkheden. Sommige verenigingen hebben een volledig recreatief karakter met gezellige clubavonden of clubmiddagen. Andere verenigingen spelen ook in competitieverband. Hieronder vind je nadere informatie over de verenigingen.

Veel gestelde vragen over biljart

Ja de toegang is vrij. Het Biljartcentrum is open van 9 tot 23 uur, met uitzondering van zaterdag dan sluit het Biljartcentrum om 21.00 uur.
Er spelen biljarters die lid zijn van een van de 10 (grote en kleine) verenigingen maar minstens zoveel die geen lid zijn.

Op de website staat een pagina met alle verenigingen. Daar staat ook vermeld op welke dagdelen zij spelen. Ook vindt men daar de grootte van de vereniging. Dat geeft al een goede richting in het keuzeproces.
De meeste verenigingen spelen louter recreatief, maar sommige verenigingen zijn ook actief in competitiewedstrijden. Alle verenigingen hebben een vorm van introductie, voordat je definitief kan kiezen. De contactgegevens van de verenigingen staan hier op de website.

Deze zijn vrij beschikbaar in het Biljartcentrum. Wil je kwalitatief uitstekende ballen, dan zijn deze voor 2 euro per keer bij de bar van het Sportcafé verkrijgbaar.

Het beste is dat te doen via het reserveringssysteem van Park Startbaan. Hierop kun je gemakkelijk zien wanneer er een biljarttafel vrij is. Nadat je je de eerste keer hebt geregistreerd kan je online reserveren, boeken en betalen. Telefonisch reserveren kan ook via het Sportcafé via 020-6455666.

Biljartcentrum Park Startbaan heeft een eigen biljartschool met verschillende professionele biljartleraren. Op de website vind je alle informatie over de biljartschool.

Dat hangt ervan af of je eenmalig een biljarttafel huurt of voor langere tijd. In het weekend zijn de tarieven lager. Alle tarieven staan hier op de website.

Er is een grote snookertafel die veelvuldig wordt gebruikt. Er staan geen pooltafels in het Biljartcentrum.

De Biljartverenigingen

ABC Rembrandt

André Voet

De Doorstoters

Hans Clerc

De Vriendschap

Bob Oei

Biljart Nw Amstel

Toon van der Jagt

Biljart Time-Out

Jan Nooij

Biljart AHA

Hans Bos

BC De Mijnen

Marten van der Wal

  • …..

  • 7 leden

  • maandag 19.00-23.00 uur

  • Wedstrijdbiljart driebanden groot op zaterdag

    District Veen- en Rijnstreek

Biljart Ons Genoegen

Hans Verkerk

Biljart R.B.C.A.

HenkJan Jaspers

Laatste nieuws Biljart

Ga naar de bovenkant