Biljartcentrum Startbaan2023-04-24T14:32:49+02:00

Biljartcentrum Park Startbaan

Park Startbaan, ons eigen park, biedt voor de biljartliefhebber een uniek en professioneel biljartcentrum. Zeven caramboletafels, twee matchtafels en een snookertafel staan tot je beschikking.

En, nieuw in 2021, ons moderne ventilatiesysteem is uitgerust met topkoeling. Op warme dagen is de biljartruimte ook aangenaam om te spelen!

De tafels worden per uur verhuurd op alle dagen van de week. Naast de losse verhuur, kun je ook een aantrekkelijk kwartaalcontract afsluiten voor het spelen op een vast uur.

Reserveren en boeken is heel gemakkelijk met ons online boekingssysteem, maar telefonisch boeken kan ook, op 020 645 56 66. 
Wil je informatie over een contract per kwartaal neem dan contact op met de administratie van de Stichting Tenniscentrumstartbaan op 075 617 54 43 of stuur een e-mail naar: administratie@parkstartbaan.nl

In het biljartcentrum zijn 10 verenigingen actief, ieder met zijn eigen karakter en mogelijkheden. Sommige verenigingen hebben een volledig recreatief karakter met gezellige clubavonden of clubmiddagen. Andere verenigingen spelen ook in competitieverband. Hieronder vind je nadere informatie over de verenigingen.

De Biljartverenigingen

ABC Rembrandt

André Voet

De Doorstoters

Hans Clerc

De Vriendschap

Bob Oei

Biljartclub Hapoel

Arnold van Moppes

Biljart Nw Amstel

Toon van der Jagt

Biljart Time-Out

Jan Nooij

BC De Mijnen

Marten van der Wal

  • …..

  • 7 leden

  • maandag 19.00-23.00 uur

  • Wedstrijdbiljart driebanden groot op zaterdag

    District Veen- en Rijnstreek

Biljart Ons Genoegen

Hans Verkerk

Biljart R.B.C.A.

HenkJan Jaspers

Laatste nieuws Biljart

Ga naar de bovenkant