Biljartcentrum Startbaan2021-07-12T07:21:47+00:00

Biljart op Park Startbaan

Park Startbaan, ons eigen park, biedt voor de biljartliefhebber een uniek en professioneel biljartcentrum. Zeven caramboletafels, twee matchtafels en een snookertafel staan tot je beschikking.

En, nieuw in 2021, ons moderne ventilatiesysteem is uitgerust met topkoeling. Op warme dagen is de biljartruimte ook aangenaam om te spelen!

De tafels worden per uur verhuurd op alle dagen van de week. Naast de losse verhuur, kun je ook een aantrekkelijk kwartaalcontract afsluiten voor het spelen op een vast uur.

Reserveren en boeken is heel gemakkelijk met ons online boekingssysteem, maar telefonisch boeken kan ook, op 020 645 56 66. 
Wil je informatie over een contract per kwartaal neem dan contact op met de administratie van de Stichting Tenniscentrumstartbaan op 075 617 54 53 of stuur een e-mail naar: administratie@tenniscentrumstartbaan.nl

In het biljartcentrum zijn 11 Amstelveense verenigingen actief, ieder met zijn eigen karakter en mogelijkheden. Sommige verenigingen hebben een volledig recreatief karakter met gezellige clubavonden of clubmiddagen. Andere verenigingen spelen ook in competitieverband. Hieronder vind je nadere informatie over de verenigingen.

Biljarttafel huren
Corona en biljart
Biljartcursus

De Biljartverenigingen

ABC Bankras

Kees Borkus

ABC Rembrandt

André Voet

De Doorstoters

Hans Clerc

Meer over De Doorstoters

De Vriendschap

Bob Oei

  • +31 (0)6 20 03 50 63

  • 25 leden

  • dinsdag 10.00-12.00 uur

  • geen wedstrijdbiljart

Biljartclub Hapoel

Arnold van Moppes

Biljart Nw Amstel

Toon van der Jagt

Biljart Time-Out

Jan Nooij

BC De Mijnen

Hugo Weijgertse

Meer over BC De Mijnen

Biljart Ons Genoegen

Hans Verkerk

Biljart Net Niet

Marijke Engels

Biljart R.B.C.A.

Geert Groen

Meer over Biljart R.B.C.A.

Laatste nieuws Biljart

Lees meer nieuws
Ga naar de bovenkant