De biljartschool loopt goed door. Cursisten zijn positief en laten dat ook blijken. Er was door alle aanvragen even een korte wachtlijst maar die is inmiddels ingelopen. Aanmeldingen voor de biljartschool via het formulier op de website.

Voor degenen die kennis willen maken met de biljartschool en de leraren is er op zaterdag 13 mei een clinicdag. Tegen een sterk gereduceerde prijs kun je ervaren hoe het is om biljartles te krijgen. Voor de clinics is beperkt plaats beschikbaar, voorinschrijving is (ook vanwege de indeling) noodzakelijk. Voor meer informatie zie de website, onder aan de homepage.

En tenslotte starten we op 15 mei de eerste ronde van de biljartladder, een open competitie voor alle biljarters die zich willen meten met anderen. De inschrijving is gratis en staat open voor leden of niet-leden van verenigingen maar ook voor biljarters die bij ons vrij spelen of die dat elders doen. Voor meer informatie zie hier op de website waar je ook de link vindt om je in te schrijven. Er is al een klein rijtje biljarters die zich in geschreven hebben maar dat moeten er nog veel meer worden!