Ook al is de groep die deelneemt aan de biljartladder nog bescheiden, het gehoorde enthousiasme over deze formule is er niet minder om. Wekelijks of tweewekelijks een partij tegen iemand anders, op jouw speelniveau, is leuk en uitdagend. Bijzonder is dat de ladder ook biljarters uit de tennisvereniging heeft getrokken, een bijzonder cross-over effect!

Momenteel wordt de vijfde ronde (van zeven) gespeeld. In de eerste ronden waren er nauwelijks verschuivingen in de ladder, maar in ronde 4 en 5 hebben zich flinke verschuivingen voorgedaan. We zijn benieuwd hoe zich dat de komende ronden gaat ontwikkelen en wie uiteindelijk de nummer 1 positie zal verwerven.

Deze biljartladder loopt tot eind augustus. Op maandag 4 september start een nieuwe ladder, die loopt tot half december. De deelnemers van de huidige ladder worden automatisch op de nieuwe ladder geplaatst. En voor degenen die nu niet meedoen: denk vast na over een deelname! In de volgende nieuwsbrief van augustus meer hierover.

Er is ook vraag naar een 3-bandenladder. In het Biljartcentrum hangt een papier waarop je je interesse hiervoor kan aangeven. Deze zal dan, bij voldoende deelname, ook starten in september.

Kortgeleden hebben medewerkers van Wilhelmina Biljarts alle tafels weer van nieuwe lakens voorzien. De tafels zijn weer gecheckt met de waterpas en de tafelverwarmingen zijn gekalibreerd op 27 graden. De tafels zijn weer tip-top voor vele uren biljartplezier.