Wat wordt het mooi! En wat is het groot! De nieuwe uitbouw van het clubhuis is al goed in beeld nu de gevel eraan en het dak erop zit. En de reacties zijn zeer positief.

Die positieve reacties geven ook aan, dat iedereen benieuwd is hoe het er verder uit gaat zien. Dat is begrijpelijk nu de uitbreiding zo duidelijk zichtbaar is en je kunt zien, dat er nog veel moet gebeuren. Over een paar weken begint het nieuwe buitenseizoen alweer en dan wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten’.

Met de plaatsing van de dakbedekking is het dak van de uitbouw nu waterdicht. Aan de gevel is een zwarte waterdichte folie aangebracht. Op de daarop getimmerde latten wordt de gevelbekleding van houten delen gemonteerd. En dat zal de komende tijd het beeld in sterke mate bepalen.

Wat moet er verder nog gebeuren?

De komende eerste volle week van maart zal het glas in de deuren en kozijnen geplaatst worden.

En dan is de nieuwe uitbouw “water- en winddicht” en zal de aandacht van de aannemer zich richten op de dekvloer (2 weken droogtijd). Op die droge vloer gaan wij dan eind maart de vloerbedekking aan laten brengen.

Er resteren dan nog veel werkzaamheden aan de installaties: ventilatie, verwarming, elektra, beveiliging, audio en internet. Daarna gaat het plafond erin en tegelijk zal ook de nieuwe bar worden geplaatst. Met al deze werkzaamheden zullen we de maand april en mei nog bezig zijn. De uitbouw kan daarna volledig in gebruik worden genomen.

Vervolgens zal het oude clubhuis worden aangepakt.

Tijdens deze werkzaamheden gaat over een paar weken het nieuwe buitenseizoen van start met een Openingsdag van LTC Startbaan op 25 maart met veel activiteiten en veel deelnemers. Dan is de uitbouw zeker nog niet voor gebruik gereed, maar gelukkig hebben het oude clubhuis nog.

En het terras? De stratenmaker is al begonnen met het kleine terras achter de nieuwe uitbouw en met hem is de afspraak gemaakt dat het nieuwe verhoogde terras in de laatste twee weken van maart zal worden aangelegd. De doelstelling is een oplevering van het terras op begin april. Mits de aannemer op tijd de ruimte kan vrij maken!

Er is dus op 25 maart ook geen terras beschikbaar. De activiteiten op die dag zullen zich op de andere delen van het park concentreren.

De vernieuwing het clubhuis is nu halverwege.

Er moet nog veel gedaan worden! Alle inspanningen zijn erop gericht om clubhuis en Sportcafé tijdens de komende afbouwperiode beschikbaar te houden. Maar enige overlast en rommeligheid zijn natuurlijk niet te vermijden gedurende de komende maanden. We rekenen op ieders begrip.

Kom je niet regelmatig op het park en heb je de ontwikkelingen niet met eigen ogen gevolgd? Hieronder vind je de foto’s van de afgelopen maand.

Situatie op 1 maart

opbouw nu ook glasdicht

lekker bezig met zijn allen!

nieuw gemeentebord met een trotse voorzitter

nieuw pomphok met extra bergruimte

klein terras achter uitbouw wordt al bestraat