Voor het komend zomerseizoen zal buitenbaan 7 beschikbaar komen voor vrije verhuur. Daar staat tegenover dat op binnenbaan 2 door leden van LTC Startbaan via het afschrijfbord kan worden afgeschreven, zodra de binnenbanen open gaan.

Deze verandering is mogelijk geworden door een ruiling van binnenbaan 2 met buitenbaan 7 tussen de Stichting Tenniscentrum Startbaan en de vereniging LTC Startbaan.

Voor de vereniging wordt hiermee de wens vervuld om in het zomerseizoen ook een binnenbaan aan de leden te kunnen aanbieden. Bij de Stichting komen regelmatig vragen binnen om een buitenbaan te kunnen huren zonder meteen lid van de vereniging te moeten worden. Dat is met deze ruiling mogelijk geworden. De tariefstelling van de buitenbaan is wel zodanig dat een lidmaatschap van LTC Startbaan snel aantrekkelijk wordt. De tarieven staan op de website van tenniscentrum Startbaan.

De baan is de gehele dag voor losse huur of een seizoenscontract beschikbaar. Een seizoenscontract van baan 7 loopt van 1 april tot 1 november