De hele maand november kon er nog steeds buiten worden getennist en daar is veel gebruik van gemaakt. Dat geldt voor leden van LTC Startbaan die op de banen 1 t/m 4 kunnen afschrijven (vooralsnog tot 15 december), maar ook voor tennissers die een baan bij Park startbaan willen huren. Hiervoor zijn de banen 5 en 6 beschikbaar. Zie voor mogelijkheden hier op de website.

Het is fijn dat op deze wijze het tennisseizoen wordt steeds verder wordt opgerekt van ooit 6 maanden naar 8 maanden en meer!

De belangrijkste beperking bij gravelbanen is (nacht)vorst. Bij korte en lichte vorst is het mogelijk om de banen weer te herstellen. Dat kan een of meer dagen kosten. De banen zijn in de tussentijd onbespeelbaar, aangegeven door het kettinkje zoals te zien op de foto. Respecteer deze kettinkjes en ga niet alsnog spelen omdat de banen daardoor flink beschadigd kunnen worden! Reeds gehuurde banen zullen worden gerestitueerd.

Als de vorst zodanig zwaar is dat de lijnen omhoog worden gedrukt, dan is het “einde oefening” voor de banen. Dan kan er niet meer worden gespeeld. We zullen dit direct op de website onder het kopje “nieuws” vermelden.

Veel speelplezier deze winter!