De aankondiging van Park Startbaan als nieuwe naam voor ons Park is met veel enthousiasme ontvangen. De nieuwsbrief hierover heeft een recordaantal lezers opgeleverd, zo vertelde Google ons. En na de publicatie in AmstelveenZ is de website lange tijd zeer drukbezocht.

Het “Park-Startbaan-groen” vinden we in vele items terug: de groene bankjes langs de banen, de nummerbordjes van de banen, de nieuwe vlag en het welkomstbord, de nieuwe stoeltjes op het terras etc. Maar het opvallendst is natuurlijk de groene kleur van de buitenkant van de vierkante tennishal. Die valt nu mooi weg in het groen van de bomen.

Leo Noordman en Herman Mus hebben zich afgelopen weken extra ingezet om het groen van het park er mooi verzorgd uit te laten zien. En dat is te zien. Het park ligt er heel mooi bij.

Ook de pas geschilderde binnenbanen, helaas nog gesloten, zijn met nieuwe kleuren weer fris. Zij wachten met smart op tennisplezier.

Maar we gaan nog niet achterover zitten. We zijn immers nog lang niet klaar. Samen met LTC Startbaan, de biljartverenigingen en de horeca gaan we verder werken aan de uitstraling van ons Park. Onderdeel daarvan zijn natuurlijk ook de bouwplannen. Deze krijgen steeds meer vorm en de financiële haalbaarheid begint toe te nemen. Daarover later meer.