Beste mensen

Zoals jullie weten heeft Tennis en Biljartcentrum Startbaan flink geïnvesteerd in duurzame oplossingen die het stroomverbruik hebben gehalveerd. En op het dak liggen sinds enkele maanden 416 zonnepanelen. Wij vinden het belangrijk om als sportaccommodatie ons steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst.

We kunnen nu met trots zeggen dat we voor stroom een energieneutraal bedrijf zijn. Sterker nog: we wekken met ons dak genoeg zonne-energie op om naast ons eigen bedrijf nog eens ruim 50 Nederlandse huishoudens van energie te voorzien.

Via duurzame energieleverancier Vandebron verkopen wij de energie die wij produceren. Vandebron is een energieplatform met een missie: zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie in Nederland. Ze bieden daarom alleen echt groene en lokaal opgewekte energie aan en maken geen winst op jouw verbruik. Zo krijg jij écht duurzame energie voor een goeie prijs.

We willen jou als huurder en/of lid van de op het park spelende verenigingen als eerste de kans geven om onze zonne-energie af te nemen. Als je nu klant wordt van Vandebron via onderstaande link krijg je niet alleen energie van onze zonnepanelen, maar ook nog eens € 100,- korting op je energierekening. Goeie energie, noemen we dat!
Het lijkt ons ontzettend leuk als die eigen groene stroom ook wordt gebruikt door gebruikers van ons park!

Via deze link ontvang je € 100 korting op jouw energierekening. (let op: om gebruik te kunnen maken van de korting dien je eerst de cookies te accepteren)

Zonne-energie van Tennis- en Biljartcentrum Startbaan

NB Geef deze mail door aan de leden van je vereniging of aan je tennisgroep!

Met vriendelijke groet,

Cees van der Togt

Tennis- en Biljartcentrum Startbaan
Startbaan 2
1185 XR Amstelveen
e: info@parkstartbaan.nl
www.parkstartbaan.nl