Maandag 30 april is door een team van meer dan 15 tot 20 man heel hard gewerkt om een paar stappen te zetten naar het verder opknappen van ons park. Een groot team is de bestuurskamer uit gaan mesten. Veel spullen en  oude archieven zijn weggegooid en andere spullen zijn opgeslagen in één van de garages bij het complex van Herman. Vervolgens is de bestuurskamer helemaal schoongemaakt, een ware voorjaarsschoonmaak als in oude tijden ! Om de spullen in garages op te kunnen slaan zijn 2 garageboxen vrij- en ook schoongemaakt. De komende dagen zal door het plaatsen van enkele stellingkasten het geheel hier ook nog eens mooi te ordenen zijn. Alle troep uit de bestuurskamer en de garages is in een grote container weggegooid, tezamen met allerlei andere spullen die bij en rond de garages lagen. Herman heeft zich voorgenomen om de komende dagen ook een volgende container rijkelijk met overbodige spullen te vullen.

Terwijl het opruimgilde hard aan de slag was, werd o.l.v. Leo Noordman een geul gegraven naar baan 11 en langs baan 9. In deze geul zullen de komende dagen leidingen voor water en elektra gelegd worden. Daarmee zal het o.a. mogelijk zijn bij baan 11 een kraan te plaatsen: voor spelers om flesjes te vullen en voor het green-team om de plantjes water te geven. Het green-team zelf heeft vandaag nog meer body gegeven aan de olijfbomen bij de serredeuren, zodat niemand meer tegen de dichte glazen wanden op hoeft te lopen.

De weergoden werkten helaas niet mee. Des te meer waardering was er voor de lunch die door de vrijwilligers o.l.v. Rick vanuit het Sportcafé geserveerd werd, broodjes en een lekkere mosterdsoep.

Aan het eind van de dag: een volle container, een spic-en-span-bestuurskamer, 2 garages ingericht als berging en aangelegde leidingen voor stroom en water voor al die mooie zonnige dagen op het park.

En ook: veel tevreden gezichten. Dankzij dit prima initiatief van parkmanager Manuel Bouwman die op deze manier veel betrokkenen al werkende weg nauw met elkaar in contact bracht.