Een droom achterna. Dat is wat Guido binnenkort gaat verwezenlijken. Hij heeft de kans gekregen om een baan te accepteren in de VS en die kans was voor hem een droom.

Voor ons is dit een vervelend bericht. Guido is de man die de afgelopen jaren het Sportcafé Startbaan vanuit een diep dal heeft opgewerkt tot wat het nu is, een fantastisch Sportcafé dat gastvrijheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft. Tenniscentrum Startbaan en alle verenigingen op het park zien hem dan ook niet graag vertrekken.

Maar er is ook goed nieuws. De man die de afgelopen jaren als bedrijfsleider medeverantwoordelijk was voor die positieve ontwikkeling, Rick Nieuwenkamp, neemt het Sportcafé over. Dit geeft ons heel veel vertrouwen dat de goede ontwikkeling en de steeds betere samenwerking tussen alle partijen zich verder ontwikkelt. Velen kennen Rick als de barman, maar achter de schermen was hij mede de drijvende kracht.

Uiteraard vraagt deze overgang nog wat formaliteiten. Het streven van Guido en Rick is om de zaken formeel op 1 januari over te dragen. Ook is nog niet duidelijk wanneer Guido vertrekt. Hierover berichten wij nog nader.