Met de uitvoering van het zwartgemoffelde hekwerk is iedereen blij. Maar het toegangshekje naar baan 9 kreeg uiteraard veel kritiek. Dat draaide de verkeerde kant op. Maar, iedereen weer blij, het is al hersteld.

De oplevering van het buitenbaanproject is nog in volle gang. En, opleveren gaat over details. Aan de hand van foto’s vertellen we hier meer over. Daarmee geven we ook antwoord op de vele vragen en reacties die we hebben gekregen. Dank daarvoor! Met de meeste vragen zijn we al aan de slag gegaan of gaan we binnenkort aan de slag.

Een volgend opleverpunt: de zwarte haken van de sleepnetten werden als niet goed zichtbaar beoordeeld. Dat is opgelost met een klein bordje erboven.

Op een aantal plaatsen is de afstand tussen de onderste horizontale balk van het hek en de betonnen opsluitband te groot waardoor de ballen achter het hek verdwijnen. Ook dit verbeterpunt is in beeld en er wordt op verschillende manieren aan verbetering gewerkt.

Voor de veiligheid een tweetal punten. Waar de lichtmasten binnen het speelveld staan, zijn deze voorzien van beschermingshoezen.

En de randen van het rolstoel-opritje naar het palmterras, waar gelukkig zonder gevolgen al enkele bijna-struikelpartijen hebben plaatsgevonden zullen met witte of gele verf worden gemarkeerd.

Ook waren er vragen over de winddoeken; komen die terug. Ja, en een aantal zijn er al op dit moment van schrijven. Ook komen er winddoeken aan de beide binnenzijden van de oefenkooi, die zijn functie al goed vervult voor kinderen maar ook voor volwassenen. En Palmpie heeft het hier ook erg naar zijn zin!

De kwaliteit van de gravelbanen levert ook nog vragen en reacties op. Een aantal banen zijn van uitstekende kwaliteit, mooi vlak en voldoende hard. Maar die kwaliteit is er bij sommige banen nog niet. Inklinken en los gravel verwijderen zijn de maatregelen die genomen zijn. Volgens onze groundsman Herman Mus komt het beslist in orde. De regen van de eerste week van mei gaat ook helpen!

En tenslotte, hebben we de sponsors van de vereniging, die hun borden bij baan 1 waren kwijtgeraakt een nieuw gezamenlijk bord gegeven, aan de zijkant van het pomphuisje.