Het terras

Rick en zijn team kunnen nauwelijks wachten tot het zo ver is. Tegen ons zei Rick dat hij het nog nauwelijks kan bevatten na die lange periode van sluiting vanaf oktober vorig jaar. Dat kunnen we goed begrijpen. Wij  kunnen dan weer nagenieten van een leuke partij tennis met een drankje geserveerd door Rick en zijn team.

Het terras is de hele dag open tot 20.00 uur. Graag ook jullie medewerking bij het handhaven van de sluitingstijd van het terras.

Na 20.00 uur verandert het Sportcafé weer in de inmiddels bekende coffee-to-go met “consumpties in gesloten verpakking”.

Het biljartcentrum

De besturen van de verenigingen weten het al: het mooie Biljartcentrum Startbaan gaat zijn functie weer vervullen, en wel van 9.00 uur tot 22.00 uur. Alle biljarters zijn weer van harte welkom en wij wensen jullie heel veel plezier tijdens het spel.

Het sluitingsuur van 22.00 uur, is van belang om het biljartcentrum te kunnen schoonmaken voor de volgende dag.

Helaas mag het biljartcentrum door het Sportcafé niet worden voorzien van drankjes en hapjes (de regels laten dat nog niet toe), maar afhalen mag wel en daarvoor is een speciaal coffee-to-go afhaalpunt ingericht waar de “consumpties in gesloten verpakking” verkrijgbaar zijn.

Voor het biljarten geldt verder nog steeds het bestaande Coronaprotocol met als belangrijkste regel: 1,5 meter afstand houden en alleen degene die speelt aan de tafel mag staan. De overige deelnemers zitten op 1,5 meter afstand. Het protocol is geüpdatet.

Eén regel is versoepeld: het maximumaantal spelers van 20 in de ruimte is verruimd naar 30, hetgeen de landelijke regel is. Door de hoge vaccinatiegraad onder biljarters achten wij dat verantwoord.

Indoor tennis

De binnenbanen kunnen op de gebruikelijke manier worden gereserveerd. Zoals eerder gemeld is er dit jaar geen vrije baan meer voor leden van LTC Startbaan.

Alle contractanten die tijdelijk buiten, op gravel, hebben gespeeld, zullen bericht krijgen dat zij hun gebruikelijke binnenbaan vanaf 19 mei weer kunnen gebruiken.

Niet alles is open

Let wel: het clubhuis, de kleedkamers en douches blijven nog gesloten.

Openingstijden

De openingstijden blijven voor tennis (binnen en buiten) onveranderd: maandag tot vrijdag tot 23.00 uur en in het weekend tot 18.00 uur.

Voor biljart zijn de openingstijden maandag tot vrijdag tot 22.00 uur en in het weekend tot 18.00 uur.