Op het terras gaat het gesprek nu vooral over de komst van padel. We zien de vorderingen van de bouw en velen vragen zich of zij dit naast tennis ook gaan proberen. Van buiten is de belangstelling al groot en over publiciteit in allerlei media heeft padel niet te klagen. BN’ers en vooral oud-voetballers tonen zich enthousiast over het “spelletje”. Zie bijvoorbeeld dit recente bericht op RTL-nieuws over het enthousiasme voor padel van acteur Barry Atsma. Hij beschrijft padel als verslavend.

Volgende week zullen we sportief Amstelveen enthousiasmeren voor padel door middel van een artikel in het Amstelveens Nieuwsblad.

Een padelbaan reserveren gaat precies hetzelfde als een tennis-binnenbaan reserveren, heel eenvoudig via de boekingspagina van de website www.parkstartbaan.nl. Je kunt 14 dagen van tevoren een baan reserveren. Alle informatie over tijden en tarieven vind je op de padelhuurpagina op de website.

Voor nieuwe spelers is er een kennismakingsprogramma vanaf 15 augustus. Onze entertrainer Nicky Roeg geeft dan wekelijks clinics op dinsdagochtend en –avond, donderdagochtend en -avond en op zaterdagmiddag. In een uur krijg je inzicht in het spelletje: de spelregels, de essentie van het spel en natuurlijk vooral het oefenen in de praktijk. Zie verder bij het bericht clinics en lessen.