Vier jaar geleden gaven de Startbaanleden op een ledenvergadering in het clubhuis van hockeyclub Myra groen licht om de overname van het park van de Gemeente Amstelveen mogelijk te maken. Het bestuur van de stichting STS/Park Startbaan is met dit mandaat aan de slag gegaan.

De afgelopen vier jaar is er veel gebeurd op het park. Er is op veel plekken groot onderhoud gepleegd, achterstallig onderhoud weggewerkt en er zijn veel vernieuwingen gerealiseerd. De lijst van investeringen is al aanzienlijk.

Het bestuur wil op deze avond samen met geïnteresseerde leden terugkijken op deze periode, met elkaar vaststellen wat er goed is gegaan en wat niet, de mee- en tegenvallers benoemen. En uiteraard kijken we vooruit naar de komende vier jaar. Wat staat er op het programma en hoe gaan we de leden van vereniging betrekken bij de plannen.

Kortom leden van LTC Startbaan: zijn we als stichting op de goede weg? En geef ons mandaat om nog 4 jaar door te gaan.

Noteer deze datum alvast in je agenda: 8 september 20.00 uur op binnenbaan 2. Eind augustus zullen we een definitieve uitnodiging met een nog wat uitgebreidere toelichting aan de leden toesturen.Informatiebijeenkomst