Onze gepassioneerde trainers zorgen voor een gevarieerd trainingsprogramma, waarin techniek, tactiek en spelplezier samenkomen. Ze zullen je helpen om je vaardigheden te ontwikkelen, je spelstrategie te verfijnen en zelfvertrouwen op te bouwen op de baan. Ongeacht je niveau, we streven ernaar om jouw padelervaring te verrijken en je te helpen je doelen te bereiken.

Wil je je padelslagen verbeteren of meer aandacht voor specifieke slagen? Schrijf je dan nu in voor een serie lessen in het najaar van 2023.

Vanwege de vele vragen is de inschrijving vanaf 1 juli 2023 geopend

De lessen van Zar Lasahido zijn van uitstekende kwaliteit, van een hoge intensiteit. Je krijgt waar voor je geld.

Pakket van 10 lessen

Het is een 10 wekelijks pakket waarin alle slagen geleerd worden, maar waar ook aandacht kan zijn voor specifieke slagen die men wil verbeteren. Er valt in Padel ontzettend veel te leren. Denk maar aan de verschillende soorten typische padel slagen zoals de bandeja, chiquita, vibora, bajada. Padel goed spelen is lastig, maar door veel te trainen zal het steeds beter gaan en wordt het spelen steeds leuker.

Start lessen maandag 5 september. Lessen voor 1 tm 4 spelers.

Maandag 17:00 tot 22:00

Dinsdag 17:00 to 22:00

Vrijdag 09:00 tot 14:00

INFORMATIE LESSEN:

  • Een lessenreeks van 1 tot 4 personen
  • 10 lessen
  • Inclusief ballen
  • Lesduur: 60 minuten
  • Kosten € 82 (ongeacht 1, 2, 3 of 4 personen dat wil zeggen dat bij meer personen de kosten worden gedeeld) per les, inclusief baanhuur
  • Wil je meedoen aan groepslessen, maar je hebt nog geen vaste groep? Geen probleem, we zullen je inroosteren met één van de bestaande groepen.

Schrijf je snel in want de gewilde tijdslots zijn snel weg. Aanmelden bij Zal Lasahido, padeltrainer via padel@parkstartbaan.nl