De coronasluiting hebben we aangegrepen om de verouderde keuken te renoveren. Na het constateren van ernstige gebreken in de vloer, is besloten om “door te pakken” in de coronasluitingstijd en de hele keuken aan te pakken. Een muur is weggebroken om een mooie grote ruimte te maken. Alle elektra- en waterleidingen zijn gesaneerd en worden vernieuwd. Er is een nieuw plafond aangebracht en een nieuwe ondervloer is vrijdag voor het Pinksterweekend aangebracht. De komende weken zal er hard worden gewerkt om alles weer op te bouwen, van extra muurtjes en nieuw tegelwerk tot en met nieuwe afzuigingen aan toe. Tot slot zal en dan een gietvloer aangebracht worden en zal de keuken weer als nieuw zijn.  Dat er nog veel werk te verzetten is, blijkt uit bovenstaande foto.

Dientengevolge is het ook niet mogelijk om binnen in de serre en de kantine (gereserveerde) zitplaatsen aan te bieden. We kunnen nog niet precies aangeven wanneer dit wel kan. We houden jullie op de hoogte

Het aanbod van Sportcafé Startbaan zal door het niet beschikbaar zijn van de keuken beperkt zijn tot drankjes en een kleine lunchkaart. Maar een bittergarnituur zal zeker beschikbaar zijn!