Er zijn nog plaatsen voor de voorjaarscompetitie padel

Een padelteam bestaat uit minimaal 4 spelers. De padelcompetitie is genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld.

Nieuw: Dames padelcompetitie

Vanaf nu is het ook mogelijk om met de padel damescompetitie mee te doen. Als je met deze competitie mee wil doen, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. De KNLTB maakt wel de kanttekening dat als een damesteam niet kan worden ingedeeld (bijvoorbeeld door reisafstand), wordt dit team geplaatst in de gemengde padelcompetitie.

Speeldagen padel voorjaarscompetitie 2023

Vijf weken sta jij met je team aan het net. In de meivakantie staan er geen wedstrijden gepland. Je kiest om te spelen op vrijdagavond, zaterdag of zondag. De padel voorjaarscompetitie start begin april (week 14). Alle specifieke data zie je hier. Op een competitiedag worden er 4 potjes gespeeld. Bij een team bestaande uit 4 personen speelt iedere speler dus 2 wedstrijden per competitiedag. Int totaal komt dit neer op 20 wedstrijden!

Niveaus

Alle niveaus kunnen worden aangemeld. Van absolute beginner tot de top van Nederland! De KNLTB doet haar best om iedereen tegen gelijkwaardige tegenstanders neer te zetten. De padelcompetitie wordt dit jaar ingedeeld door de KNLTB via een klasse systeem.
Er wordt gekeken naar het team gemiddelde (de actuele rating van de spelers die meedoen gedeeld door aantal spelers).

Kosten

Voor het deelnemen aan de competitie zijn de volgende kosten verbonden. Per thuiswedstrijd per team op zaterdag of zondag 125 euro en op vrijdagavond 170 euro. Daarnaast zijn er KNLTB-kosten voor de gehele competitie: 40 euro per team en 20 euro per speler.

De deadline voor het inschrijven van je team is 7 februari 2023 en er is beperkt ruimte, dus wees er snel bij! vol=vol

Aanmelden via een mail naar padel@parkstartbaan.nl.