Het vlaggenschip van LTC Startbaan en de trots van Park Startbaan wist het afgelopen weekend het kampioenschap in de 1e klasse te veroveren. Tegen het in punten gelijk staande team van TEAN uit Alphen aan de Rijn werd duidelijk wie de sterkste in deze competitie was. TEAN werd met 6-2 verslagen.

Opmerkelijk was dat de singles ruimschoots de doorslag gaven. Rachel Gans, Nicolette van Uitert en Björn Luitink wonnen hun singles degelijk en overtuigend. Maar Jelmer Broers moest zijn vechtlust in de strijd brengen. Met heel knappe rallies in de tiebreak derde set trok hij de gelijk opgaande partij naar zich toe. Toen stond het al 4-0.

De dubbels (Xander Spong met Jelmer Broers en Beau Blokker met Nicolette van Uitert) kwamen door de regen met horten en stoten tot een eind. Deels buiten en deels binnen werden de dubbelpunten gedeeld.

Met dit resultaat laat dit door Manuel Bouwman gecoachte team zien in de 1e klasse thuis te horen. We zijn benieuwd wat er in de voorjaarscompetitie van 2022 nog meer in het vat zit.

Hartelijke felicitaties!! Park Startbaan blijft jullie volgen.