De nieuwe uitbouw, ter vervanging van de oude serre (!) is klaar. Afgelopen week zijn de flexwanden geplaatst waardoor het clubhuis in drie compartimenten is te verdelen: achterin de nieuwe ruime bestuurskamer, daarvoor een af te sluiten ruimte die voor grotere groepen geschikt is en verder het oude clubgebouw dat na de renovatie er weer als nieuw bijligt.

De flexwand voor de nieuwe bestuurskamer staat standaard in de gesloten stand en de flexwand bij de overgang naar de uitbouw staat standaard in de open stand.

Het is nu mogelijk om bijeenkomsten met grotere groepen (jeugdcommissie met ouders bijvoorbeeld) te houden terwijl de rest van het clubhuis nog gewoon in gebruik is.

Is de bouw dan echt helemaal klaar? Voor het bouwteam, Rein Willems, Han Schooneman en Eric Snoeck nog zeker niet. Er zijn nog veel details, opleverpunten en verfraaipunten aan te pakken. Dat vraagt nog veel overleg en afstemming.

En zeker geen detail is dat, voor dat de vakanties vanaf 24 juli van start gaan, het nieuwe plafond in de opbouw van het clubhuis nog gestukadoord zal worden. Vervolgens moet ook de schilder nog langs komen etc etc.

Maar voor ons als gebruikers zijn het clubhuis en terras gebruiksgereed. We kunnen genieten van het resultaat na al het werk vanaf 1 november 2022!

Oh ja, nog zeer bedankt voor alle complimenten!