De komende weken, tot eind mei zal er hard gewerkt worden aan de fundering van de toekomstige padelbanen. Het zandpakket ligt er al, met heel veel vrachtwagens binnen gebracht. Daarop komt nog een grindlaag en hierop wordt het (waterdoorlatend) beton gestort. De werkzaamheden zullen zeker enig overlast geven. Er worden twee silo’s geplaatst waarin de speciale mortel voor de betonnen fundering aangemaakt wordt.

De constructie van de padelbanen zelf zal in de tweede helft van juni opgepakt worden, wanneer de Omgevingsvergunning, afgegeven door de Gemeente Amstelveen, definitief is.

Intussen groeit de interesse voor onze padelbanen gestaag. De lokale media hebben ook belangstelling getoond. Het Amstelveens Nieuwsblad, AmstelveenZ en RTVA zullen de komende weken aan deze ontwikkeling ruimschoots aandacht besteden.

Ook zijn de toekomstige tarieven bekend en op de website gezet. Voor dit jaar zullen we werken met speciale introductiekortingen voor leden en niet-leden van LTC Startbaan. Benieuwd naar de padeltarieven, kijk dan hier.

Het huren van een padelbaan is straks net zo eenvoudig als het huren van een indoor tennisbaan, via onze website.