Najaarscompetitie 2023 inschrijving geopend

De voorjaarscompetitie is nog maar net ten einde en de zomercompetitie amper begonnen, hier al weer de oproep voor de najaarscompetitie! Tot 1 juli kun je je met je team inschrijven voor de najaarscompetitie padel. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

De najaarscompetitie wordt in de weekenden gespeeld op vrijdagavond, zaterdag- of zondagmiddag. De eerste ronde is in het weekend van 15 september en de vijfde tevens laatste ronde is in het weekend van 13 oktober. Voor meer informatie mail naar padel@parkstartbaan.nl  De padelcompetitie is genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld.

Speeldagen padel najaarscompetitie 2023

Vijf weken sta jij met je team aan het net.  Je kiest om te spelen op vrijdagavond, zaterdag of zondag. Alle specifieke data zie je hier. Op een competitiedag worden er 4 potjes gespeeld. Bij een team bestaande uit 4 personen speelt iedere speler dus 2 wedstrijden per competitiedag. Int totaal komt dit neer op 20 wedstrijden! Voor de wedstrijden worden op 2 banen 3 uur gereserveerd.

Niveaus

Alle niveaus kunnen worden aangemeld. Van absolute beginner tot de top van Nederland! De KNLTB doet haar best om iedereen tegen gelijkwaardige tegenstanders neer te zetten. De padelcompetitie wordt dit jaar ingedeeld door de KNLTB via een klasse systeem.

Er wordt gekeken naar het team gemiddelde (de actuele rating van de spelers die meedoen gedeeld door aantal spelers).

Kosten

Voor het deelnemen aan de competitie bij Park Startbaan zijn de volgende kosten verbonden. Per thuiswedstrijd per team op zaterdag of zondag 125 euro en op vrijdagavond 170 euro. Daarnaast zijn er KNLTB-kosten voor de gehele competitie: 40 euro per team en 20 euro per speler. De deadline voor het inschrijven van je team is 1 juli 2023 en er is beperkt ruimte, dus wees er snel bij! vol=vol

Aanmelden en meer info via een mail naar padel@parkstartbaan.nl.