Zomercompetitie en padelladder 2023

Laatste oproep voor de zomercompetitie! Tot 5 mei kun je je nog inschrijven voor de zomercompetitie padel. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De zomercompetitie wordt in het weekend gespeeld op vrijdagavond, zaterdag- of zondagmiddag. De eerste ronde is in het weekend van 9 juni en de vijfde tevens laatste ronde is in het weekend van 7 juli. Voor meer informatie mail naar padel@parkstartbaan.nl  De padelcompetitie is genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld.

Speeldagen padel zomercompetitie 2023

Vijf weken sta jij met je team aan het net.  Je kiest om te spelen op vrijdagavond, zaterdag of zondag. De padel zomercompetitie start in het weekend van 9 juni. Alle specifieke data zie je hier. Op een competitiedag worden er 4 potjes gespeeld. Bij een team bestaande uit 4 personen speelt iedere speler dus 2 wedstrijden per competitiedag. Int totaal komt dit neer op 20 wedstrijden!

Niveaus

Alle niveaus kunnen worden aangemeld. Van absolute beginner tot de top van Nederland! De KNLTB doet haar best om iedereen tegen gelijkwaardige tegenstanders neer te zetten. De padelcompetitie wordt dit jaar ingedeeld door de KNLTB via een klasse systeem.

Er wordt gekeken naar het team gemiddelde (de actuele rating van de spelers die meedoen gedeeld door aantal spelers).

Kosten

Voor het deelnemen aan de competitie zijn de volgende kosten verbonden. Per thuiswedstrijd per team op zaterdag of zondag 125 euro en op vrijdagavond 170 euro. Daarnaast zijn er KNLTB-kosten voor de gehele competitie: 40 euro per team en 20 euro per speler. De deadline voor het inschrijven van je team is 5 mei 2023 en er is beperkt ruimte, dus wees er snel bij! vol=vol

Aanmelden via een mail naar padel@parkstartbaan.nl.

Padelladder

Op 3 april is de eerste ronde van de Park Startbaan padelladder van start gegaan. Twaalf teams doen inmiddels mee. Je kan nog steeds aansluiten!

Op 1 mei gaat de derde ronde beginnen. Voor de padelladder is de inschrijving kostenloos. Schrijf je nog snel in, dan stroom je in de derde ronde nog in. De zomer-padelladder gaat over 13 ronden en eindigt eind september. Voor meer informatie zie onze pagina op de website.