Halverwege 2021 is Park Startbaan verrijkt met twee prachtige padelbanen. In de afgelopen maanden hebben zo’n 700 padellers de weg naar ons park gevonden. En de meesten zijn meermalen geweest. De ervaringen die we hebben opgedaan in de afgelopen maanden maar ook de vragen die we hebben gekregen, zijn omgezet in een plan voor het padelprogramma 2022.

In dit bericht aandacht voor een nieuwe tariefstructuur, kwartaalcontracten en een oproep aan competitieteams. Op een later tijdstip volgt aandacht voor padeltoernooien, padeltoss en bijzondere clinics.

Tarieven

Gebleken is dat de vroege ochtend en de avonden op de padelbanen steeds drukker werden maar de tussenliggende daluren nog veel ruimte bieden. Reden om deze uren aantrekkelijker te maken door de daltarieven flink te verlagen tot ongeveer 50% van de piektarieven. Alle nieuwe tarieven vind je hier op de site.

Ook is er steeds meer vraag naar langer lopende contracten op een vast tijdstip. Aan deze vraag komen we tegemoet met (kalender)kwartaalcontracten, steeds ingaand op de eerste dag van een nieuw kwartaal (1 januari, 1 april etc). Op de site vind je de voorwaarden. De prijs is 12x de prijs van het geboekte uur. Kwartalen hebben gemiddeld 13 dagen, dus dat betekent, meestal, een korting. Neem voor het afsluiten van een kwartaalcontract contact op met de administratie@parkstartbaan.nl

Aanmelden voor competitie!

Park Startbaan biedt in 2022 in het voorjaar en in het najaar op zaterdagmiddag en zondagmiddag aantrekkelijke mogelijkheden voor het spelen van padel in competitieverband. Teams spelen per competitieronde 4 wedstrijden; er zijn 3 rondes thuis en 3 rondes uit. De competitie wordt georganiseerd door de KNLTB.

Belangstellende teams kunnen zich melden, vóór 5 januari 2022 via padel@parkstartbaan.nl. Ook individuele spelers kunnen zich aanmelden. Dan gaan wij kijken of er teams zijn samen te stellen op hetzelfde niveau.

De inschrijfkosten zijn 270 euro per team. Bij individuele inschrijvingen zijn de kosten naar rato. Hiervoor krijg je het volgende:

  • 3x thuis en 3x uitspelen, met in elke ronde 4 wedstrijden per team;
  • competitie-inschrijving bij de KNLTB
  • met je team op twee aan de competitie voorafgaande zaterdag- of zondagmiddagen gratis 1 1/2 uur trainingstijd.

De eerste competitiedagen zijn op zaterdag 9 april en zondag 10 april 2022. Zie hier voor het hele schema.