Hij is al vanaf 1 mei op ons park actief, maar had nog niet de gelegenheid om zich voor te stellen. Die kans krijgt hij in deze nieuwsbrief, met zijn eigen tekst:

Al meer dan 14 jaar heb ik ervaring als tenniscoach op alle niveaus, nu ga ik aan de slag als gepassioneerd en gecertificeerd padeltrainer bij Park Startbaan.
Met mijn uitgebreide ervaring als tenniscoach en mijn liefde voor de sport, heb ik een nieuwe passie ontdekt in het trainen van padelspelers van alle niveaus.
Wat ik zo geweldig vind aan het padeltrainerschap is dat het me de mogelijkheid geeft om mijn enthousiasme en kennis over te brengen op mijn leerlingen. Padel is een dynamische en boeiende sport, en ik geniet ervan om anderen te helpen groeien en zich te ontwikkelen in deze spannende discipline.

Mijn trainingsaanpak is gebaseerd op individuele aandacht, geduld en positiviteit. Ik geloof dat een goede relatie tussen trainer en leerling essentieel is om het beste uit elke speler te halen. Ik stimuleer mijn leerlingen om hun grenzen te verleggen, nieuwe technieken uit te proberen en vooral plezier te hebben tijdens de trainingssessies.
Mijn doel als padeltrainer is niet alleen om mijn leerlingen technisch en tactisch te verbeteren, maar ook om een gemeenschap van enthousiaste spelers te creëren. Ik wil een positieve en motiverende omgeving bieden waarin spelers elkaar kunnen inspireren en ondersteunen. Park Startbaan biedt mij die kansen.

Ik kijk ernaar uit om met Park Startbaan samen te werken en mijn passie voor padel te delen. Samen kunnen we de sport naar nieuwe hoogten brengen.