Met groot enthousiasme kunnen we jullie melden dat op 1 juli ook de indoor tennisbanen én het biljartcentrum weer open zijn. Na 3½ maand van sluiting kan onze mooie accommodatie weer gebruikt worden waarvoor deze is bedoeld: om aan jullie tennis- en biljartplezier te geven. Uiteraard zijn nog steeds de anderhalve meter regel en de handhygiëne van groot belang.

Ook de kantine wordt langzamerhand steeds meer bruikbaar. Hier is de beperking dat de horecakeuken die we tijdens de coronasluiting hebben gerenoveerd, nog niet helemaal klaar is. Naar verwachting wordt dat half juli. Maar Rick en zijn team hebben toch alvast tafels en stoelen neergezet. Het is nog wat rommelig, daarvoor welgemeende excuses! Maar het is te overzien hoelang dit nog duurt.

Voor het biljartcentrum is een speciaal coronaprotocol geschreven. Kernwoorden: 1,5 meter afstand houden, handhygiëne en ventilatie. Op een speciale pagina op de website wordt dit protocol toegelicht en kunnen jullie het ook lezen.

Het biljartcentrum is volledig gerenoveerd en het is prachtig geworden. Een van bestuurders van de biljartverenigingen zei daarover: “het zal een feest zijn om er te spelen!”