Vernieuwing buitenbanen

Na ons laatste bericht medio december hebben de stratenmakers uit Hazerswoude rondom de feestdagen doorgewerkt en de tegelpaden aangepakt.

 

Op 12 januari is een start gemaakt met de plaatsing van nieuwe hekwerken. Spannend wat het eindresultaat zal zijn!

 

Project kleedkamers

De voortgang ligt op schema. Na de sloop van de binnenwanden en het openmaken van de doorgang naar het biljartcentrum is op de eerste werkdag van januari de vloerverwarming erin gelegd. Een Volendams bedrijf heeft vervolgens de vloer hierop gestort.

Bij het openmaken van de doorgang naar het biljart kwam een zogenaamde windverbinding van de staalconstructie tevoorschijn. Na consultatie van de constructeur, kon deze worden verwijderd.

Onze installateur Kemp BV heeft direct na nieuwjaar de vloerverwarming aangelegd. Hierop is de nieuwe vloer gestort.

Op de foto is de toekomstige verbindingsgang tussen clubhuis en biljartcentrum te zien, onder de al aanwezige lichtkoepels. Achterin staat de trap tegen een stofschot dat in de opening naar het biljartcentrum is geplaatst om stof in de biljartruimte te voorkomen. Rechts de twee kleedkamers met de vloerverwarming nog zichtbaar ter plaatse van de douches. Links achterin 2 toiletten en links voorin de ruimte van de rolstoeldouche.

En voor de liefhebbers: een  stalen balk is boven de doorgang naar het biljart geplaatst om constructieve redenen.

Alle verdere informatie over de bouwprojecten vind je hier.