De gevolgen van de corona-lockdown voor onze sport blijven groot, met een nieuwe verlenging tot 30 maart. We moeten nog “even doorbijten”…

Het biljartcentrum, de indoortennisbanen en het sportcafé blijven derhalve gesloten, evenals de kleedkamers en de douches. Ook het terras mag (nog) niet worden gebruikt.

Onze biljarters moeten dus ook “nog even” geduld hebben.

Maar voor tennis op de buitenbanen komt er uitzicht op verbetering. Er mag vanaf 16 maart weer buiten worden gedubbeld, voor alle leeftijden. En dat is goed nieuws!

Maar wanneer zijn de buitenbanen weer bespeelbaar?

In de komende twee weken zal het werk aan de buitenbanen worden afgerond en daarna heeft onze groundsman Herman Mus nog een aantal dagen nodig om de banen te walsen.

Hij zal de banen in blokken opleveren. Zodra de eerste banen bespeelbaar zijn, is dat zichtbaar op onze site in de rubriek nieuws. Ook zullen de vrijgegeven banen via het online-afschrijfsysteem van LTC Startbaan zichtbaar worden. Een exacte opleverdatum kan op dit moment nog niet worden afgegeven maar misschien kan er in het weekend van 20 en 21 maart al worden gespeeld. Dan is het park nog niet klaar maar zijn de banen wel bespeelbaar!

Maar let op: in verband met de nog bestaande avondklok zal het park om 20.00 uur sluiten.