Aanmelden voor zomercompetitie padel!

Park Startbaan biedt in 2022 ook in de zomer op zaterdagmiddag en zondagmiddag aantrekkelijke mogelijkheden voor het spelen van padel in competitieverband. Teams spelen per competitiedag 4 wedstrijden; er zijn 5 competitiedagen deels uit en thuis. De competitie wordt georganiseerd door de KNLTB. Iedereen kan zich aanmelden. Je wordt ingedeeld op basis van je teamranking-gemiddelde. Zo speelt iedereen op zijn niveau.

Belangstellende teams kunnen zich melden, vóór 15 maart 2022 via padel@parkstartbaan.nl. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. Maar ook individuele spelers kunnen zich aanmelden. Dan gaan wij kijken of er teams zijn samen te stellen op hetzelfde niveau.

De inschrijfkosten zijn 270 euro per team. Bij individuele inschrijvingen zijn de kosten naar rato. Voor het spelen van competitie heb je een licentie nodig bij Park Startbaan. Met deze licentie kan je nog in heel 2022 toernooien en competitie spelen. Heb je deze licentie (nog) niet dan kan je deze aanschaffen voor € 20 per persoon.

Hiervoor krijg je het volgende:

  • 5x spelen deels uit en deels thuis, met in elke ronde 4 wedstrijden per team;
  • competitie-inschrijving van het team bij de KNLTB
  • 2 kokers ballen bij elke thuiswedstrijd

De eerste competitiedagen zijn op zaterdag 4 juni en maandag 6 juni 2022 (Tweede Pinksterdag). Zie hier voor het hele schema.