Na een maand bouwen zijn de contouren van de nieuwe uitbouw van het clubhuis goed zichtbaar. Op de bovenstaande foto zijn alle funderingsbalken klaar. Op de voorgrond de restanten van de schade van het heien. Enkele regenwaterafvoeren zijn kapot geheid. Die schade wordt op de volgende foto hersteld.

Ook te zien op deze foto is dat de betonnen koppen zijn ontdaan van beton waardoor de ijzeren wapening van de heipaal zichtbaar wordt. Deze wordt verbonden met het ijzer dat in de bekisting wordt geplaatst.

 

De komende maand december zal de funderingsvloer op de funderingsbalken worden aangebracht waarna rond 15 december gestart zal worden met de staalconstructie. Omdat de staalconstructie verbonden zal worden met de staalconstructie van het clubhuis, zal de huidige glaswand van het clubhuis worden vervangen door een houten stofschot. Naar buiten kijken is dan niet meer mogelijk. Het ontbrekende licht wordt deels gecompenseerd door de inmiddels aangebrachte ramen in de dakopbouw van het clubhuis.

Wil je nog even kijken hoe de “eerste paal” verliep? De foto’s staan hier op de website.

De bouwactiviteiten zullen rond de feestdagen twee weken stil liggen, maar in januari gaat de bouw op volle kracht verder met ons mooie nieuwe clubhuis!