Het is de meest gestelde vraag de laatste weken! Begrijpelijk, want van buiten gezien lijkt het woord “klaar” al bijna van toepassing. Maar toch is er nog veel te doen.

Het kortste antwoord is: volgens de planning is het clubhuis half mei klaar. Nog 8 weken te gaan dus.

Hoe ver zijn we dan nu?

In de uitbouw die in de plaats is gekomen van de oude serre, ligt nu de betonnen dekvloer te drogen. Mits de vloer voldoende droog is zal deze vloer begin april geëgaliseerd worden waarna de pvc vloerdelen worden aangebracht. Dat kunnen we dan van binnenuit zien want de komende week gaat het stofschot afgebroken worden. Het huidige enigszins donkere clubhuis zal dan ineens veel licht binnen krijgen.

De bekleding van de buitengevel met de houten delen is nu vrijwel klaar en is een geweldige “eyecatcher” geworden. De aannemer kan zich dan ook enigszins terugtrekken om plaats te maken voor de stratenmakers die de komende week het terras gaan aanleggen.

De weken daarna staan er nog veel werkzaamheden in de uitbouw gepland zoals het stukadoren van enkele wanden, het plaatsen van de nieuwe bar, en vooral veel installatiewerkzaamheden voor elektra, ventilatie en verwarming, internet en audiobekabeling.

Het moment waarop we de stoelen en tafels in de uitbouw kunnen zetten, is nog niet bepaald. Dat hopen we in het volgende bericht te zetten. Dat is ook het moment waarop de bouwwerkzaamheden verschuiven naar het oude deel van het clubhuis.

Tot het volgende bericht!