Vanaf 1 november kan er voor 15 euro per uur op de buitenbanen van Tenniscentrum Startbaan worden getennist. Hiervoor zijn vier banen beschikbaar.

Leden van LTC Startbaan kunnen tot 15 november nog met hun clubpas afschrijven op de banen 1 t/m 4. Niet-leden gebruiken in die periode de banen 5 t/m 8. Niet-leden rekenen de baan af bij de bar.

Na 15 november zijn de banen 1 t/m 4 tegen betaling beschikbaar. We hopen dat er veel gebruik van zal worden gemaakt. De banen zijn de hele winter beschikbaar zolang het weer dat toelaat. Vorst in de grond is funest voor de gravelbanen en die situatie zullen de banen niet meer bespeelbaar zijn.

Voor zowel de baanhuur binnen als buiten kunnen voordelige winterpassen worden gekocht. Die passen bevatten vakjes van 5 euro, waarmee op de binnenbanen voor vier vakjes en op de buitenbanen voor 3 vakjes kan worden gespeeld. Bijzonder is dat met deze kaarten binnen op alle uren (dus ook de dure avonduren) voor die prijs kan worden gespeeld! De buitenbanen zijn vanaf 1 november beschikbaar voor losse verhuur en dus ook met deze passen te betalen.

Een pas met 20 vakjes kost 95 euro, een pas met 40 vakjes kost 185 euro. Passen zijn vanaf eind september bij de bar verkrijgbaar. Bij de bar worden ook de passen afgekruist.

De eerste vijftig passen worden uitgegeven met een voucher voor één uur gratis biljart in ons biljartcentrum. Keu en ballen zijn beschikbaar.