De contracten voor het winterseizoen binnen zijn getekend en de meeste facturen al betaald. Het bestuur van Tenniscentrum Startbaan heeft de balans opgemaakt en met tevredenheid geconstateerd dat de verhuur succesvol is geweest. Flink meer binnenbanen zijn gehuurd met vaste contracten. Wilt u nog een contract afsluiten, informeer dan bij onze administrateur Marion van Leijden naar de mogelijkheden. (075 6175443)

Er  blijven in het schema her en der nog gaatjes over voor losse verhuur. Het schema ligt vanaf eind september bij de bar ter inzage.

Alle losse banen binnen kunnen worden gehuurd tegen de geldende tarieven variërend van 20 tot 36,75 euro per uur, te voldoen aan de bar. Voor de regelmatige huurders van losse banen zijn er zeer voordelige winterpassen in de vorm van kraskaarten verkrijgbaar. (zie verder)

De passe-partouts komen hiermee te vervallen. Er zijn te weinig losse uren om deze kaarten uit te geven.

Houders van een winterpas kunnen kunnen vanaf  maximaal  een week van tevoren  een baan reserveren. Reserveren betekent wel dat dit een boeking is. Annuleren is niet mogelijk (dit vooral om andere belangstellenden niet te blokkeren)

Tennis op gravel in de winter

Nieuw dit jaar is dat vanaf 1 november ook buiten kan worden gespeeld. Als de weersomstandigheden dit toelaten zullen we vier banen zoveel mogelijk open houden. Tot 1 november zijn de buitenbanen gehuurd door de vereniging LTC Startbaan.

Na 1 november staat de verhuur open voor leden en niet-leden van de vereniging. De banen kunnen voor een uurprijs van 15 euro worden geboekt bij de bar. We doen dit bij wijze van proef. Op andere parken doet men dit al langer tegen wisselend succes. Na deze winter gaan we evalueren en zullen we besluiten om hiermee al dan niet door te gaan.

Winterpassen

Voor zowel de baanhuur binnen als buiten kunnen voordelige winterpassen worden gekocht. Die passen bevatten vakjes van 5 euro, waarmee op de binnenbanen voor vier vakjes en op de buitenbanen voor 3 vakjes kan worden gespeeld. Bijzonder is dat met deze kaarten binnen op alle uren (dus ook de dure avonduren) voor die prijs kan worden gespeeld!

Een pas met 20 vakjes kost 95 euro, een pas met 40 vakjes kost 185 euro. Passen zijn vanaf eind september bij de bar verkrijgbaar. Bij de bar worden ook de passen afgekruist.

De eerste vijftig passen worden uitgegeven met een voucher voor één uur gratis biljart in ons biljartcentrum. Keu en ballen zijn beschikbaar.

Heel veel speelplezier deze winter!