Op zondag 28 april geeft wielrenner Daniël Abraham Gebru een gratis workshop met als titel ‘The Road to Paris’ over zijn voorbereidingen voor de Olympische Spelen in Parijs. Het is een heel persoonlijk en inspirerend verhaal over hard werken, duidelijke doelen, opoffering, tegenslagen overwinnen en doorgaan tot het uiteindelijke succes.

In 2016 won Daniel Abraham Gebru goud op de Paralympische zomerspelen in Rio de Janeiro, in 2021 in Tokio. In 2023 werd hij Europees kampioen op de weg en wereldkampioen tijdrijden. Nu bereidt hij zich voor op zijn derde Olympische Spelen.

In zijn workshop vertelt Daniël Abraham Gebru over zijn achtergrond, zijn lange weg om in de sport te excelleren en hoe hij intussen ook jonge mensen begeleidt en laat profiteren van zijn ervaringen.

Abraham Gebru: “Je moet er veel voor doen, maar je krijgt er ook veel voor terug. Ik wil graag andere mensen inspireren en vertellen wat succes betekent. En vooral vertellen over de weg er naar toe.” Gebru stimuleert jongeren om te gaan sporten.

Iedereen die Daniël Abraham Gebru wil ontmoeten, is welkom op Park Startbaan, aan de Startbaan 2 in Amstelveen. De workshop duurt van 15.30 uur tot 18.00 uur.

Graag aanmelden via: info@stichtingdanielabrahamgebru.com