De buitenbanen 1 t/m 4 blijven vanaf 1 november 2020 beschikbaar. Deze banen blijven open totdat de werkzaamheden aan de banen en het hekwerk starten. Op deze website zal dit tijdig gemeld worden.

Ook bij (matige tot strenge) vorst worden de banen definitief onbespeelbaar. In dat geval zullen we dit ook op de website kenbaar maken.

De banen zijn te boeken via deze site. Het afschrijfsysteem voor leden van LTC Startbaan is vanaf 1 november uitgeschakeld.

Voor leden van LTC Startbaan zijn de banen te reserveren en te boeken voor nul euro. Leden die nog niet in het systeem geregistreerd staan, dienen zich eerst te registreren. Na de registratie dienen leden een mail te sturen naar penningmeester@parkstartbaan.nl met het verzoek om als LTC-lid voor korting in aanmerking te komen. Dit is nodig om de ledenlijst van LTC Startbaan te kunnen checken. Binnen 24 uur zal het recht op korting met een mail worden bevestigd.

Voor niet-leden zijn de banen te boeken voor 10 euro per uur, ook na registratie.

De banen zijn open op de gebruikelijke openingstijden: ma-vrijdag van 8-23 uur, zaterdag van 8-21 uur en zondag van 9-22 uur. Reserveringen zijn mogelijk tot 1 maand tevoren!

N.B. Sommige leden van LTC Startbaan zitten al in het systeem, bijvoorbeeld omdat zij een binnenbaan huren, en kunnen volstaan met het aanmaken van een wachtwoord. Klik dan wachtwoord vergeten aan.