Enkele dagen geleden is een schilder begonnen om de muren van het biljartcentrum op te knappen. Ook zijn alle biljarttafels uit het biljartcentrum gehaald om ruimte te geven aan een vloerenlegger. Er komt de komende week een nieuwe vloer met houtprint in. Daarna worden de lang gewenste vitrages voor de ramen opgehangen. Tenslotte gaat Paul van Oosterhout van Wilhelmina Billard en zijn team de tafels terugzetten en van nieuwe lakens voorzien. Al met al is deze facelift van het biljartcentrum een  grote operatie. We rekenen er op dat het biljartcentrum er straks weer mooi bij ligt.

Rick Nieuwenkamp en zijn team zijn begonnen met het zomerklaar maken van het terras en een grote schoonmaak van de kantine en de serre. Dick Hulst en zijn team hebben de tribune een grote schoonmaakbeurt gegeven.

En vanaf 20 april wordt gestart met een grote schilderbeurt van de tennishallen binnen en de vierkante hal buiten. Hierover berichten we later uitgebreider.

En de buitenbanen? Die liggen er prachtig bij. De lijnen liggen erin maar de netten zetten we er pas op als het park weer open kan. Herman Mus is intussen begonnen met het renoveren van de vaste buitenbanken. Er komen nieuwe planken op, die ook worden geschilderd.

De foto’s spreken voor zich. Op deze site zullen we regelmatig nieuwe foto’s plaatsen.