Een heel fijn vooruitzicht voor de tennisliefhebbers: komende week gaan de buitenbanen voor iedereen open. (zie onderaan dit bericht) Helaas voor biljart, de horeca en de binnenbanen, die blijven nog gesloten. Maar niettemin een goed moment voor het volgende nieuws: het park heeft een nieuwe naam:

‘Park Startbaan’

 Stichting Tenniscentrum Startbaan en tennisvereniging LTC Startbaan hebben samen een nieuwe naam gekozen voor het park:  Park Startbaan. Met deze nieuwe naam creëren wij een solide basis voor een wervende uitstraling van ons park.

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe verbeelding, een nieuw logo en als je het Park op komt, kan het je niet ontgaan.

Rein Willems en Milko Arendse nemen het nieuwe welkomstdoek in gebruik. Op gepaste afstand van elkaar en zonder publiek. Han Schooneman (ontwerp) en Paul Gabel (fotografie) waren getuige.

Waarom een nieuwe naam? 

Sinds de overname van het Park is er al veel veranderd, verbeterd en vernieuwd. Denk aan de baanverlichting, de groenvoorziening, de zonnepanelen en de inrichting van het biljart. Daarbij hoort een nieuw imago, een nieuwe naam. Immers, ons Park heeft als geheel meer te bieden dan de verenigingen, de stichting, het biljartcentrum of de horeca apart. We hebben gekozen voor Park Startbaan als een overkoepelende naam, waarmee we de locatie, het park dus, nadrukkelijk profileren.

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw, verbindend logo, een beeldmerk waar we ons allemaal in herkennen en waarin de functies tennis, biljart, horeca en de stichting een plek hebben. Daarmee kunnen we als Park Startbaan met al onze activiteiten naar buiten treden, om ook nieuwe gasten, spelers en gebruikers te verwelkomen.

 

Park Startbaan: ons park.

Wij als gebruikers van het park vinden het allemaal vanzelfsprekend. We spelen in een mooie, goed onderhouden, parkachtige omgeving, op 12 gravelbanen, 5 binnenbanen, en 10 biljarttafels. En we kunnen er met elkaar van genieten op het gezellige terras of aan de bar. We zijn eraan gewend, het is ons park; beheer en gebruik, alles staat dicht bij elkaar.

Dat goede gevoel willen wij  ook onder de aandacht brengen van een breed publiek zodat meer mensen ons park gaan ontdekken. Daarom zijn met het logo en de nieuwe naam advertenties ontwikkeld. De meest opvallende kunnen jullie binnenkort tegenkomen in het blad AmstelveenZ, dat rond 22 mei verschijnt.

Nieuwe naam, nieuw logo en dus ook een nieuwe website: 

Bij een nieuwe naam en een nieuw logo hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Daar is hard aan gewerkt. Het is een portal geworden waar je een baan of een biljarttafel kunt huren, nieuws kunt vinden over ons Park of kunt zien of de horeca iets lekkers in de aanbieding heeft. Voor buitenstaanders moet het de weg wijzen naar de verenigingen of naar bijvoorbeeld de pagina voor het huren van banen of biljarttafels. Deze website laat zien wie we zijn, wat we doen en wat je bij ons kunt beleven. Neem eens een kijkje op:

www.parkstartbaan.nl

Meer info over de openstelling van de buitenbanen vind je op www.ltcstartbaan.nl.