De ruimte van de beide kleedkamers is nu volledig “leeggesloopt”. De toekomstige wanden zijn met houten planken “ingetekend” op de vloer zodat de installateur na de feestdagen kan beginnen met de aanleg van de vloerverwarming. (zie foto)

De laatste details, de keuze van het tegelwerk en de kleurkeuze van de douchewanden, zijn in een uitvoerig overleg met een delegatie van het bestuur van LTC Startbaan besproken en direct daarna met de aannemer vastgelegd. Het wordt mooi!

Op de buitenbanen is de afgelopen weken, mede dankzij het goede weer, grote vooruitgang geboekt. Alle hekken zijn verwijderd, alle banen zijn voorzien van nieuwe kanten en het oude overtollige gravel is verwijderd.

Tussen baan 1 en 2 is het pad uitgegraven, nieuwe drainage aangebracht en vervolgens een nieuwe lavalaag.

Tenslotte is de oefenmuur verplaatst naar het einde van de “palmenlaan”, tussen banen 8 en 12.

Ook over dit project heeft uitvoerig overleg met het bestuur van LTC Startbaan plaatsgevonden. Dat heeft geleid tot enkele verbeteringen in de uitvoering. Zo zal er voor de nieuwe oefenkooi annex minibaan een klein terrasje worden aangelegd met bankjes voor ouders om te kunnen zitten terwijl de kinderen op de minibaan spelen.

Een andere uitkomst is de ontwikkeling van het tweede terras tussen de banen 4 en 5. Het bredere tegelpad zal hier 30 à 40 cm worden opgehoogd en ingericht met bankjes, parasols en een palm. Er wordt zelfs rekening gehouden met de plaatsing van een kleine bar bij bijzondere gelegenheden.

 

Rondom de feestdagen gaan de oude tegelpaden eruit en worden overal nieuwe tegels gelegd.

In januari zal direct worden gestart met het nieuwe hekwerk waarna de gravelbanen zullen worden afgemaakt.

Tijdens deze winter zal de bouwput voor de toekomstige padelbanen, op de plek van de oude oefenkooi, verder worden uitgegraven. Er is momenteel nog geen planning bekend voor de aanleg van de padelbanen, maar dat wordt zeker na 1 april 2021.

Voor alle projecten geldt dat de voortgang op de website kan worden gevolgd.