ZOMERCOMPETITIE PADEL

Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In de Zomercompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Speeldata

De Zomercompetitie Padel wordt gespeeld in juni en juli 2022.

VRIJDAG 3-jun 10-jun 17-jun 24-jun 1-jul
ZATERDAG 4-jun 11-jun 18-jun 25-jun 2-jul
ZONDAG 6-jun** 12-jun 19-jun 26-jun 3-jul  **6 juni valt op maandag=2e pinksterdag

Competitieaanbod

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Promotie en degradatie

Vanaf 2022 wordt tijdens alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor zal er een piramidale opbouw van klassen ontstaan, waardoor uiteindelijk de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. De teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna. Bijvoorbeeld: een team wordt kampioen in de Zomercompetitie 2022 en promoveert naar een hogere klasse in de Zomercompetitie 2023.

Park Startbaan

Geef je nu op met je team of individueel (dan kijken wij of we je in een team kunnen plaatsen) door een mail te sturen naar padel@parkstartbaan.nl. Geef daarin aan hoe lang je al padel speelt en hoe vaak.
Geef ook je Knltb nummer door als je die al hebt. Kosten voor het hele team is € 270 (voor zaterdag en zondag. Vrijdag zou iets duurder zijn, omdat het in de avond wordt gespeeld). Kosten is inclusief baanhuur, ballen en begeleiding door onze Entertrainer, Nicky Roeg.

Schrijf je in voor 10 april, want dan sluit de inschrijving bij de KNLTB.

Meer info bij onze Entertrainer Nicky Roeg, padel@parkstartbaan.nl , 06-14779920