Park Startbaan 2023 – Ontwerpteam en klankbordgroep

Rein Willems, voorzitter en lid ontwerpteam

Werken aan een steeds mooier Park

Als bestuurslid van de Stichting zit ik in de Bouwcommissie. Zo geef ik mede vorm aan de uiterlijke ontwikkeling van ons Park. Deze activiteiten sluiten direct aan bij mijn arbeidsverleden, waarin ik werkzaam geweest ben in de diverse onderdelen van projectontwikkeling, van marktonderzoek tot project- en ontwikkelmanagement. Daarbij heb ik de hele provincie Noord-Holland van alle kanten gezien. Het is fijn om me nu te beperken tot een heel mooi plekje in Amstelveen.

Eric Snoeck, ontwerpteam

Aandacht maakt alles mooier

Vanuit mijn achtergrond als architect en in mijn huidige werk bij de welstandscommissie van Amsterdam ben ik voortdurend bezig met het verbeteren en mooier maken van de gebouwde omgeving. Ik heb woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen, zorgcentra, bruggen, interieurs en meer ontworpen. Als lid van de bouwcommissie zet ik mijn ervaring graag in zodat we samen een steeds mooier Park Startbaan maken.

Han Schooneman, ontwerpteam

Creativiteit begint met stellen van de vraag en het loslaten van het antwoord

Ik ben al 25 jaar lid van LTC Startbaan, waar ik diverse functies heb vervuld, onder andere 5 jaar Toernooi Directeur van het OST en sinds 2019 in de bouw -en communicatiecommissie van Park Startbaan. Mijn bedrijf is SchoonemanDesign, een ontwerpstudio. Wij geven advies en ontwerpen stands, interieurs en pop-upshops voor succesvolle zakelijke ontmoetingen en productpresentaties. Naast stands en zakelijke interieurs maakt SchoonemanDesign ook grafisch werk, zoals het ontwerpen van logo’s, templates, flyers en brochures.
Wij denken vanuit de Experience Marketingcommunicatie en ontwikkelen op maat, met oog voor ‘return on investment’.

Leo Noordman, lid Klankbordgroep

Meedenken en meewerken aan de aanleg van ons nieuwe park

Als vakbekwaam hovenier en al 48 jaar werkzaam in Amstelveen, heb ik voldoende ervaring om mee te denken bij het opnieuw inrichten en ontwerpen van Park Startbaan. Sinds 2018 doe ik het groenonderhoud van Park Startbaan met heel veel plezier. En het afgelopen jaar heeft de goede samenwerking met Herman Mus geleid tot de nieuwe functie van assistent groundsman.
Ik kan dus meedenken aan de indeling van het park en belangrijke zaken als bestrating, beplanting, gazon, verlichting en de verdere inrichting van ons toekomstige park.

Herman Mus, lid Klankbordgroep

Trots zijn op ons Park

Sinds 1984 ben ik werkzaam op tennispark Startbaan als groundsman. In de bouwcommissie ben ik zeer op mijn plek, omdat ik veel over het tennispark weet van uit het verleden. Dit geldt zowel over de banen als de gebouwen. Er zijn in de loop der jaren veel dingen veranderd en vernieuwd. Dat heb ik allemaal meegemaakt en daar weet ik nog veel van.
Als het park helemaal klaar is, is het een heel mooi tennispark geworden, waar alle leden trots op kunnen zijn. Dit geldt zowel voor het tennisgedeelte als het biljartgedeelte.

Bonnie Sijrier, lid Klankbordgroep

Betrokkenheid!
Ik ben Bonnie Sijrier.
Al 25 jaar ben ik lid van deze mooie tennisclub. Door de jaren heen heb ik mij, met een aantal leden, sterk ingezet voor het uiterlijk van onze club. In het Greenteam  die zorgde voor de plantenbakken en het terras. En de Parkvrienden, later Parkcommissie, was ik betrokken bij allerlei zaken aangaande het uiterlijk van het clubhuis.
Dat ik gevraagd ben om zitting te nemen in de klankbordgroep past helemaal in dit straatje. Het is leuk om mee te denken over een toekomstig modern, strak maar vooral gezellig clubhuis met terras.

Guidi Weijel, lid Klankbordgroep

Stichting bedankt!

Afgelopen jaren is door de grote inzet van de bestuursleden van de stichting het park een stuk mooier geworden. In de competitie hoor ik dat onze tegenstanders ook zeggen, maar ondanks dat wil het bestuur nu ook nog het clubhuis aanpakken! Hopelijk kan ik vanuit de klankbordgroep hieraan een kleine maar toch ook positieve bijdrage leveren.

Manuel Bouwman, lid klankbordgroep

Thuis voelen op ons Park

Als parkmanager van Park Startbaan en trainer bij LTC Startbaan ligt mijn bijdrage met name op praktisch tennisvlak en het meedenken in de beleving van ons park als geheel.
Daarnaast tracht ik vanuit mijn ervaring positieve impulsen in te brengen die bijdragen aan het tot stand brengen van een park waar iedereen zich thuis voelt.

Henk Heuvingh, lid Klankbordgroep

Altijd met veel plezier en gemotiveerd in de bouwcommissie

Al heel lang spelend lid van deze tennisclub maar ook commissiewerk, werkgroepen, en hand- en spandiensten voor bestuursleden verricht. Altijd met veel plezier. Als laatste in de klankbordgroep gezeten die de adviescommissie die de verzelfstandiging vorm ging geven, terzijde stond.
En als vervolg daarop nu in een prima werkende bouwcommissie, met zeer gemotiveerde en leuke leden. In mijn werkzame leven heb ik diverse bouw- en verbouw projecten begeleid en als leidinggevende veel groepsdynamische activiteiten vormgegeven.

Rick Nieuwenkamp, lid Klankbordgroep

Na sportieve inspanning is er tijd voor ontspanning

Inmiddels 15 jaar werkzaam in de horeca- en recreatiebranche van afwashulp tot horecamanager, ben ik vanaf 2015 betrokken bij de horeca op Park Startbaan. Mijn bedrijf Breakpoint Horeca is vanaf 1 januari 2019 de horeca-exploitant op Park Startbaan.
Belangrijke speerpunten in onze bedrijfsvoering zijn gastvrijheid, lekker eten & drinken en een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt. Na sportieve inspanning is er tijd voor ontspanning. Met dit motto in gedachten en met mijn ervaring in de horeca- en recreatiebranche hoop ik in de bouwcommissie een bijdrage te leveren aan de juiste ontwikkeling van een gastvrije en professionele horecaomgeving op Park Startbaan.

Rachel Gans, lid Klankbordgroep